Bedrijfsgegevens

sfeerfoto3

Bedrijfsgegevens ‘Mens op School’

‘Mens op School’ is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft een BTW-nummer, Algemene voorwaarden en een bankrekeningnummer. Deze gegevens vindt u op deze pagina.

KvK
Mens op School’ onderwijsadvies is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Breda, nummer: 63979977.

BTW
Mens op School’ onderwijsadvies heeft als BTW-nummer: NL155275628B01. Het overgrote deel van de dienstverlening is vrijgesteld van BTW. Dit is vanwege de inschrijving in het docentenregister van het CRKBO. In dit register zijn ondernemers opgenomen die voldoen aan kwaliteitseisen die de belastingdienst stelt aan de professionalisering van beroepsbeoefenaren (in het onderwijs). Door de naam ‘Mens op School’ in te typen, kunt u de registratie zien.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van ‘Mens op School’ onderwijsadvies zijn van toepassing op alle overeenkomsten.
Download de algemene voorwaarden: AV ‘Mens op School’ onderwijsadvies

Privacy
Persoonsgegevens verzamelen en verwerken door ‘Mens op School’ gebeurt conform de wet ‘Algemene verordening gegevensbescherming’ (AVG). Bekijk hier onze privacyverklaring.

Bank
IBAN-nummer: NL39 INGB 0006 939765 t.n.v. Mens op School.

Contact ‘Mens op School’
Heeft u vragen aan mij of wilt u weten wat ‘Mens op School’ voor u, uw school, ouders of andere (onderwijs)professionals kan betekenen?
Neem dan contact op met mij door uw gegevens en bericht hieronder achter te laten. Of u kunt bellen naar 06-82711113 of mailen naar marald@mensopschool.nl
Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met u op, mijn streven is binnen 24 uur.

Bedrijfsgegevens 'Mens op School'